Spansk og Sydamerikansk Charcuteri

Kom ind til essensen af spansk charcuteri.
Behersk metoderne og bliv i stand til at fremstille hovedingredienserne til tapas helt af dig selv.

Gennemarbejdet kompendie medfølger.

Begge dage er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at dygtiggøre dig selv indenfor Spansk og Sydamerikansk charcuteri.

Kurset henvender sig både til totalt nybegyndere og til meget øvede madkunstnere, der ønsker at lave sine egne tapas-ingredienser.

Datoer for Spansk og Sydamerikansk Charcuteri 2024

2 dage kr. 1295,-  Tilmelding her


Om kurset

Begge dage start kl. 10 afslutning kl. 15

Lær at lave dine egne grundingredienser til at du kan lave spansk tapas derhjemme.

Du lærer at lave:

  • serrano-skinke
  • spanske tørrede pølser
  • spanske og sydamerikanske friske pølser
  • lomo

Vi kommer ind på hvordan man tørrer sine spegepølser og lomo’er, og hvordan du gør det på husholdningsmetoden så du nemt kan gøre det derhjemme.

Der bliver undervist på en måde så man husker det og man får et gennemarbejdet kompendie med hjem som man kan støtte sig til derhjemme samt opskrifter at øve sig på.

2 dage kr. 1295,- Tilmelding her

Kommer du langvejs fra, er her nogle gode muligheder for overnatning til rimelige priser.

Grunden til, at vi kalder kurset Spansk og Sydamerikansk Charcuteri istedet for spansk alene, er at spansk indflydelse i Sydamerika har fået folk i Sydamerika til at lave deres egne fantastiske versioner af de spanske pølser. Ja det er ikke kun begrænset til Sydamerika, selv på Filippinerne finder man en version af spansk Longaniza, som bliver til filippinsk Longanisa.
En spændende pølsekultur fra Spanien, der har spredt sig til hele verden.


Se også vores andre spændende kurser her

Skriv en kommentar