Salt&røg og Pålæg

– Kurset er for ALLE – begyndere som øvede – med interesse for salt og røg og at lave eget pålæg

Dette er en kombination af vores 2-dags Salt&røg seminar og vores 2-dags Pålægskursus.

Et meget spændende og intensvit kursus der strækker sig over to dage.

– Dette er et koncentreret specialkursus, hvor vi fokuserer på grundteknikkerne som salt, saltning og røgning således at man også vil kunne lave andet pålæg end det der lægges op til på kurset, altså basis pålægsteknikker.

I pålægsfremstillingen på dette kursus laver vi næsten alle slags traditionelle pålægstyper såsom ex.

roastbeef,

saltkød,

pastrami,

oksebryst,

forskellige slags hamburgerryg,

pariserfilet,

div. kogte skinker,

rullepølse,

nakkefilet med krydderier,

røget kalkunfilet,

røget mørbrad,

leverpostej,

pateer etc.

og nye alternativer som er kommet til Danmark fra resten af Europa såsom ex. bacon ventrèche (fransk bacon),

panchetta,

lomo etc.

– Du vil lære at salte og røge, dvs. at vi dybdegående går ind og behandler saltning og saltemetoder – Kurset er også et dybdegående røgekursus.

Kurset er så omfattende at det skal tages over to dage, som vi kalder modul 1 og modul 2. Modulerne købes samlet, men har man ikke mulighed for at være med to dage i træk, er det muligt at tage modul 1 i én weekend og modul 2 i en anden weekend.

Kurset er for ALLE med interesse for salt og røg og at lave eget pålæg.

Vi glæder os til at se jer til dette spændende og lærerige kursus, hvor vi vil få et par hyggelige og lærerige dage sammen.

Kurset afholdes af uddannet slagter som har holdt kurser i pølsemageri for slagtermestre.

Start kl. 10 afslutning kl. 16 begge dage

Kursuspris to dage kr. 1200,-

Se datoer for kurserne her:
Kursuskalender

Tilmelding her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s