Fransk Charcuteri

Begge dage start kl. 10 afslutning kl. 15

Begge dage er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at lære at lave fransk charcuteri.
Gennemarbejdet kompendie medfølger.

2-dags kursus: Lær at lave lækkert fransk charcuteri.

Vi kommer omkring

  • franske tørrede pølser (spegepølser)
  • franske pålægspølser og grillpølser der smager af Frankrig.
  • Vi kommer også til at beskæftige os med terrine og franske patéer
  • fransk bacon (ventreche)
  • rillette
  • og de berømte franske skinker – jambon

Virkeligt spændende fransk charcuteri kursus.

2 dage kr. 1295,-  Tilmelding her

Kommer du langvejs fra, er her nogle gode muligheder for overnatning til rimelige priser.

Datoer for Fransk Charcuteri i 2022:

  • 14.+15 maj
  • 19.+20. november

Se også vores andre spændende kurser her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s