Kursuskalender – oversigt over kurser samt datoer

Selvforsyningsskolens kursuskalender opdateret inkl. hele 2022.
Se datoerne inde under de enkelte kurser.  


Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun en weekend

2 dage: Lær at lave spegepølser på en weekend. 3 forskellige metoder.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Intensivt bootcamp Grillpølse-kursus

1-dags optimeret specialkursus til at blive mester i at lave dine egne grillpølser.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Lær at lave en gris til guld

1 dag: Lær at partere ½ gris klar til fryseren og få brugt det hele så intet går til spilde.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Spansk og Sydamerikansk Charcuteri

2 dage: Behersk metoderne og bliv i stand til at fremstille hovedingredienserne til tapas helt af dig selv.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Italiensk Charcuteri

2 dage: Lær at lave klassiske italienske delikatesser.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Fransk Charcuteri

2 dage: Lær at lave lækkert fransk charcuteri.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Salt&Røg

2 dage: Lær teknikkerne indenfor salt og indenfor røgning: lagesaltning og tørsaltning samt kold- og varmrøg.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Ostekursus – basis

1 dag: Kom på ostekursus og lær basisteknikkerne, så du er godt klædt på til at gå igang derhjemme. 

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Jagtvildt-kursus

2-dage: Lær at lave det lækreste pølsemageri ud af jagtvildt

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Skinke-kursus

1 dag: Lær at lave en tørret skinke som i Parma eller lær at lave en Serrano-skinke som i Spanien

s mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Charcuterikursus 1

1 dag: Charcuteri-kursus del 1 fokuserer på tørsaltning.
Lær at lave bl.a Coppa, Lomo og skinke a la Parma

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Charcuterikursus 2

1 dag: Lær at lave fantastiske terriner og patéer til charcuteri-bordet og lær at lave den lækre Bresaola.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Fermenterings-teknikker

1 dag: Spegepølsekursus for hjemmepølsemageren. Kurset der sætter dig fri af industriens købe-produkter.
For lettere øvede.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Ølpølse-kursus

1 dag: Ølpølser, snackpølser, salamistick – kært barn har mange navne. Kom på kursus og lær at lave dem.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022



Nordisk Charcuteri


2 dage: Fantastisk spændende kursus i nordisk charcuteri: Lækre råvarer hånd i hånd med naturens skattekammer.

Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2022


Det er muligt at få oprettet yderligere kurser i hverdage eller weekender ud fra de kurser vi tilbyder (enten 1 eller 2 dage), hvis man er en gruppe der kan samles til dette. Kontakt os via denne formular.

Hvis ikke andet er nævnt er alle kurser åbne for tilmeldinger – også hvis der er mindre end 1 uge til kursusstart.

Kurserne er for alle interesserede i pølsemageri.

One thought on “Kursuskalender – oversigt over kurser samt datoer

  1. Hej Joel
    Tak for din henvendelse.
    Jeg har svaret dig på mail, men som info til læserne er der nu kommet datoer for kurset i hele 2020, henhv. d. 1. marts og d. 24. okt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s