Selvforsyningsskolens kursuskalender opdateret for hele 2024.
Se datoerne inde under de enkelte kurser.
Pølsekursus – bliv pølsemager på en weekend
2 dage: Lav dine egne lækre kvalitetspølser!
Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2024
Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun en weekend
2 dage: Lær at lave spegepølser på en weekend. 3 forskellige metoder.
Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2024
Intensivt bootcamp Grillpølse-kursus
1-dags optimeret specialkursus til at blive mester i at lave dine egne grillpølser.
1 dag: Lær at partere ½ gris klar til fryseren og få brugt det hele så intet går til spilde.
Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2024
2 dage: Lær teknikkerne indenfor salt og indenfor røgning: lagesaltning og tørsaltning samt kold- og varmrøg.
Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2024
Kursus i patéer, rillette og leverpølser
2-dags basiskursus i kunsten at lave lækre patéer, rillette og leverpølser.
Spansk og Sydamerikansk Charcuteri
Behersk metoderne og bliv i stand til at fremstille hovedingredienserne til tapas helt af dig selv.
Læs mere om kurset
2 dage: Lær at lave klassiske italienske delikatesser.
Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2024
2 dage: Lær at lave lækkert fransk charcuteri.
1 dag: Kom på ostekursus og lær basisteknikkerne, så du er godt klædt på til at gå igang derhjemme.
Læs mere om kurset og se kursusdatoer for 2024
1 dag: Lær at lave en tørret skinke som i Parma eller lær at lave en Serrano-skinke som i Spanien
1 dag: Charcuteri-kursus del 1 fokuserer på tørsaltning.
Lær at lave bl.a Coppa, Lomo og skinke a la Parma
1 dag: Spegepølsekursus for hjemmepølsemageren. Kurset der sætter dig fri af industriens købe-produkter.
For lettere øvede.
2 dage: Fantastisk spændende kursus i nordisk charcuteri: Lækre råvarer hånd i hånd med naturens skattekammer.
Det er muligt at få oprettet yderligere kurser i hverdage eller weekender ud fra de kurser vi tilbyder (enten 1 eller 2 dage), hvis man er en gruppe der kan samles til dette. Kontakt os via denne formular.
Hvis ikke andet er nævnt er alle kurser åbne for tilmeldinger – også hvis der er mindre end 1 uge til kursusstart.
Kurserne er for alle interesserede i pølsemageri.
Hej Joel
Tak for din henvendelse.
Jeg har svaret dig på mail, men som info til læserne er der nu kommet datoer for kurset i hele 2020, henhv. d. 1. marts og d. 24. okt.