Udtalelser fra kursister

Se også udtalelser fra kursister på vores velbesøgte facebookside

“Kompetent og koncentreret undervisning. Man for virkeligt stort udbytte og megen information med sig. Jeg har selv været på følgende kurser Pølsekursus, salt og røg. Italienske pølser og salumesaltning og til sidst spegepølser 1+2.”
Flemingg P.

“Rigtig godt kursus jeg er blevet tryg ved at gå i gang med spegepølserne.”
Jan H.

“Supergodt kursus d. 8.-9. juli. Meget inspirerende, og tak for al den viden, du øser ud af, Anders. – Nu er jeg i gang med vores egen opskrift, som vi lavede på kurset. Spændende.”
Karsten T.

“Jeg var på kursus i at partere en halv gris.
Det var et virkeligt godt og inspirerende kursus, vi lærte om alle udskæringerne man kunne lave ud af en gris.
Der var rigtig mange fif til at gøre det nemmere at håndtere, alt det kød som er på en gris.
Det var specielt godt at høre hvad man skulle med alt det som plejer at ligge tilbage i fryseren, når grisen er spist, alt blev brugt og gode tips samt opskrifter til at gøre det nemmere at bruge grisen, direkte fra fryseren.

Mht. Underviseren så har jeg kun rosende ord, kompetent, letforståelig undervisning med rigtigt godt humør samt god tid til spørgsmål.

Alt i alt et fantastisk kursus som jeg varmt kan anbefale.

Troels Larsen
Ebeltoft”

“Den 24. til 25. februar 2018 deltog vi i Pølsekursus 1+2. Kursuslærer Anders Pølsemager lod os indledningsvist forstå, at hans mål med kurset var, at vi kursister ”erobrede pølsen tilbage igen”. Anders tog os i de 2 x 6 timer kurset varede på en rejse i teori og praksis hen mod dette mål. Hans smittende begejstring, gode formidlingsevne og ikke mindst kyndige vejledning var en øjenåbner for nødvendigheden af at være selvforsynende, hvis man vil spise pølser som har kvalitet både hvad angår kød og smag. Sådan bliver det i vores hjem fremover. OG vi ser frem til at blive mere vidende og dygtiggøre os både på hjemmebane og ved deltagelse i kommende kurser.
En STOR tak til Anders Pølsemager og vore medkursister
Hanne og Kaj Josephsen”

“Tak for en berigende weekend [Salumekursus]. Din faglige viden var en fornøjelse. Din smitsomme entusiasme var opløftende. Din dejlige charme, og humor …… tja…..it doesn’t get much better. Vi er blevet fint klædt på, til den næste grisebasse vi skal have op og hænge. Jeg glæder mig til, at gå i krig med det vi har lært.
Det var dejlig at møde en ligesindet selvforsyner. Vi er meget priviligerede, at du har taget formidler opgaven på dig. Tak for det.”
J. Amby

“Stor tak til Anders for et fantastisk pølsemagerkursus 14/15-1-2017
Man er ikke i tvivl om at Anders har en meget stor passion for spegepølser, han tog os med ind i spegepølseuniverset med et fagligt højt niveau og ikke mindst han lærte os hvordan man kan lave spegepølser med høj fødekvalitet og smag. På kursuset var der rigtig godt forhold mellem teori og praktik.
Jeg føler mig nu, rustet til at gå ind i spegepølseuniverset. Jeg er ikke i tvivl om at man kan lave spegepølser hvor man vil have et fyrværkeri af smage inde i munden.
Glæder mig til næste kursus.
Hvis man tænker på at begynde på at lave spegepølser selv, kan jeg varmt anbefale spegepølsekursus 1+2 hos Anders Pølsemager”
Henrik Jepsen, Nørre-Snede

“Jeg deltog i spegepøsekursus den 14/15 januar 2017. Det var et fremragende kursus med en meget kompetent underviser. Der var en rigtig god vekselvirkning mellem teori og praktik. Vi fik produceret 4 forskellig typer pølse og jeg er nu klar til min egen hjemmeproduktion, med fokus på kvalitet og sikkerhed. Kursus var absolut “rejsen” værd fra Rødovre til Fjerritslev.”
Ole Sundman

“For filan hvor er jeg glad for at have været på pølsekursus 1+2 små hold og en meget engageret lærer Anders pølsemager. Jeg har allerede lavet 8 forskellige pølser og jeg nyder at eksperimenter med forskellige krydderier. Kurset blev givet til mig i gave af min kone, og jeg vil sige at det er gaven der bliver ved med at give.
Det kan kun anbefales at tage på et kursus, mit det næste bliver nok spegepølse eller pålægskursus. Jeg skal ihvertfald afsted igen på et tidspunkt.”
Michel

“Anders lever og ånder for sit kursus, alt er på toppen, alt har en fortælling, og Anders bliver aldrig træt af at fortælle. Vi fik en indlevelse af pølsemageriet som ingen skal være forundt, så der er kun en vej – LÆR AT LAVE DINE EGNE PØLSER – hos Anders.
Glæder mig allerede til spegepølsekursus.”
Henrik R. Rasmussen

“Mange tak for et kanon godt pølsekursus, det kunne ikke gøres bedre Anders pølsemager. Dem der ikke har været på sådan et har meget tilgode, kanon oplevelse. Og til jer med kursister hvor var det dejligt at møde jer, håber det sker igen.”
Vh. Benny Kjær, Viborg

“Tak for et endnu fantastisk kursus hvor der i høj grad er fokus på godt håndværk , fagligt højt niveau og ikke mindst hvordan man kan lave sin egen mad med høj fødekvalitet og smag.
Jeg glæder mig til at komme i gang og til næste kursus.”
Jan Nielsen

“Rigtig godt kursus. Dejligt at komme på et kursus, hvor man får god viden med hjem.”
Kim B. Leen

“Super indføring i det som er vigtigt for at nørde med spegepølser selv.
Tilpas mængde teori og praksis som giver forståelse og mod på at tage fat selv, og det med respekt for faget.
Med det i bagagen er jeg hermed sprunget ud af spegepølseskabet.”
Jan Jochimsen

“Et godt og lærerigt sted”
Torben Bull

“Mad er for mig en spændende hobby men har aldrig forsøgt at lave pølser. Og spiser næsten aldrig traditionelle grillpølser fordi jeg ikke bryder mig om hverken smagen, konsistensen eller de råvarer som industrien bruger.
Men er i den grad blevet omvendt på et pølsemagerkursus med Anders som erfaren instruktør.
På en weekend fik jeg lært teknikken med at lave forskellige pølser – lige fra den traditionelle røde pølse, frankfurtere til kødpølsen osv – sammensætte min egen krydderblanding og en masse forståelse og respekt for pølsemageri.
Fået nogle færdigheder som med ganske få redskaber efterfølgende kan bruges til hjemme at fremstille de mest fantastiske pølser.
Kan derfor varmt anbefale et pølsemagerkursus hvis du er interesseret i mad.”
Bent R.

“Så er pålægskurset gennemført, takker Anders pølsemager for et fantastisk kursus!, det er rigtigt dejligt at møde og få undervisning af en rigtig håndværker der brænder for sit Fag!”
Heine N.

“Pålægskurset 1+2 i denne weekend. Har været en fantastisk oplevelse.
Anders, vores underviser. Har overgået selv mine vildeste forventninger ud i viden omkring området. Alle vores underlige spørgsmål, i al verdens retninger ud fra det vi blev undervist i. Kunne han svare meget dybtegående omkring. En ialt super oplevelse. Og bestemt ikke det sidste kursus jeg tager op til.”
Johnny D.E.

“I går var jeg på pølsemagerikursus – og sikke en oplevelse! Jeg var helt høj, da jeg kørte hjem i bilen. Der er ikke noget bedre, end når et kursus lever op til ens forventninger, og faktisk leverer meget mere end det. Sådan var det med pølsemageri kurset hos Selvforsyningsskolen
Jeg kan varmt anbefale et pølsemagerikursus hos Selvforsyningsskolen. Det er en kæmpe oplevelse, og du behøver ikke have lavet pølser før. Du får stor indsigt i den magiske pølseverden, og der er ingen tvivl om, det er et område, man kan blive vildt fascineret af. Tænk alle de kødtyper eller krydderier, man kan afprøve. Der er ingen tvivl om, hvad jeg skal i aften. Jeg skal afprøve min nye kundskaber og spise pølser til aftensmad. Glæder mig allerede!”
http://madoghave.dk/
Karin B.M.

“Super weekend med Anders Pølsemager vi fik lært at lave en gris til pålæg og dejlige pølser, glæder mig allerede til næste gang vi skal ses.”
Morten B.

«Kurset [Pålægskurset] gir en praktisk og uovertruffen innføring i håndtering av nyslaktet svin, med vekt på gode øvelser og riktig dose teori. Når man så topper det hele med en engasjert og underholdende instruktør – stappfull av kompetanse og anekdoter, blir det ikke bare nyttig – men også riktig trivelig. Kurset anbefales på det varmeste!»
Glade norske kursister

“Sætter du pris på ærlig mad og har du brug for at vide, hvad du og din familie putter i munden, så tag på intensivt kursus i fremstilling af egne spegepølser.
Her er et kursus som gør op med industriens tvivlsomme metoder og private udbyderes velmente men ikke altid fagligt funderede kurser.
Du bliver undervist af Anders, som er faglært lærer med mange års bred erfaring fra slagterfaget og den industrielle fremstilling af fødevarer. Du lærer at fremstille pølser uden brug af E numre med inspiration fra hele Europa.
Efter 2 dages undervisning i det nordjyske, føler vi os klædt på til, at tage hjem og springe ud som pølsemager i det private, uden frygt for pølseforgiftning, og med et godt resultat fra start af.
Vi har fået anvisninger til hvordan man på en enkel og billig måde kan gå igang, og kontakter til hvor man kan indkøbe de forskellige remedier. Vi ved at hvis der opstår spørgsmål undervejs, kan vi altid kontakte Anders.
Vi glæder os til næste kursus hos Anders hvor vi skal partere en halv gris og fremstille vores eget pålæg.”
Betina og Boe fra Greve

“1 kursusdag på pålægskurset i dag. Er fyldt op i hovedet af alt det spændende, jeg har lært i dag. Glæder mig til i morgen. Super kurser.
2. dag af pålægskurset vel overstået. Just hjemkommen , godt træt i hovedet, men med masser af ny lærdom og inspiration i rygsækken. Nu tør jeg godt smide en halv gris på køkkenbordet, og ved jeg vil kunne lave pålæg af den. Kurset kan varmt anbefales.”
Bente Sand

“Så er Pålægskursets 2 dage afsluttet med et godt resultat. meget blev stoppet i krydren, og er derfor en smule træt. men et kursus der kan anbefales til andre, som har lyst til at lave deres egne pålægsvarer. Tak til Anders og de rare og søde piger på holdet.”
MVH PM.

“Pølsemagerikursus 1 – Hvor mænd bliver til drenge iført hustruens blomstrede forklæde!
– En lørdag tilbragt i selskab med Anders fra Selvforsyningsskolen kan aldeles anbefales for alle de, der går med en spæd drøm om, at kunne tilvejebringe pølser af forskellig kaliber til egen grill med et trylleslag.
Anders formår at bringe en kompliceret proces til et gedigent håndværk på bare 6 timer, hvor man til efterfølgende familie-fest, som ny udklækket pølsemager, kan blamere sig med termer som binde- og strukturfars, krydret med korte bemærk-ninger om røgetek-niker, for til slut at tale om det helt rigtige ’knæk’!
Tag på selvforsyningsskolens Pølsemagerikursus, hvis du bare går med en snert af lyst til at mestre pølsekunsten!”
Christian & Henriette
Vejle

“Jeg har haft den store glæde at deltage i Pølsemageri I kursus ved Anders Pølsemager, lørdag den 5 JUL 2014.
Desværre måtte Pølsemageri II søndag den 6 JUL 2014 udgå.
Ser frem til at deltage i flere kurser hos Anders. Kurserne kan varmt anbefales.”
Poul

“Tak for et rigtig godt kursus Anders.
Vi havde en meget god og lærerig dag med mange herlige input. Tommelfinger op!
Det bliver sjovt at komme igang med at afprøve det hele uden din hjælp, men vi glæder os. Især kødpølsen er faldet i god smag 🙂 og vi skal nok fortælle, hvem der har lært os at lave den…
Med disse ord giver Sindal Slagtehus Selvforsyningsskolen de bedste anbefalinger og opfordrer gerne andre til at prøve dine kurser.”
Jesper

“Jeg har deltaget i 2 kurser på Selvforsyningsskolen og det kan jeg varmt anbefale, hvis man vil lave sine egne pølser eller pålæg. Jeg fik at se hvor meget man kunne få ud af en gris, vi saltede, vi lavede forskellige slags pølser samt spegepølser, der var også en snak om røgning. Det har gjort, at jeg laver mit pålæg og pølser selv.”
Pølsemager Tommy

“Tak for godt pølsemageri-kursus. Det var til stor inspiration og vi er nu klædt godt på til selv at gå igang hjemme. Vi vender tilbage til anden del i det nye år.”
Thomas Kruchov

“I took the dairy, gardening, smoking, sausage making courses and I cut up a full pig. I’m a chef by trade but it was fun to get into a full pig again.
People travel from all over the world to stay at this farm and I can only recommend it as an entry to your bucket list. You won’t regret it.”
Ben W.

One thought on “Udtalelser fra kursister

 1. Stor tak til Anders for et fantastisk pølsemagerkursus 14/15-1-2017
  Man er ikke i tvivl om at Anders har en meget stor passion for spegepølser, han tog os med ind i spegepølseuniverset med et fagligt højt niveau og ikke mindst han lærte os hvordan man kan lave spegepølser med høj fødekvalitet og smag. På kursuset var der rigtig godt forhold mellem teori og praktik.
  Jeg føler mig nu, rustet til at gå ind i spegepølseuniverset. Jeg er ikke i tvivl om at man kan lave spegepølser hvor man vil have et fyrværkeri af smage inde i munden.
  Glæder mig til næste kursus.
  Hvis man tænker på at begynde på at lave spegepølser selv, kan jeg varmt anbefale spegepølsekursus 1+2 hos Anders Pølsemager
  Henrik Jepsen. Nørre-Snede

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s