Fermenteringsteknikker – Spegepølser

Start kl. 10 afslutning kl. 15

Kurset er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at lære at bruge spændende fermenteringsteknikker.
Gennemarbejdet kompendie medfølger.

Vi har på Selvforsyningsskolen allerede et kursus der beskriver de tre spegepølseteknikker, hurtigfermentering, mellemhurtigfermentering og gl.dags modnede spegepølser.

Dette er så kurset, der griber tilbage i fortidens spegepølsekunst og henter teknikker frem, som er gået i glemmebogen de fleste steder.

Et meget spændende kursus for hjemmepølsemageren, der ikke kun vil købe kunsttarme og uniformerede starterkulturer og skimmelkulturer til 100 kr. sedler.

Dette er kurset som gør, at du med ting, der er nemme at få fat i, vil være i stand til at lave spegepølser, uanset hvad der sker med produktionsapparatet ude i verden.

På kurset går vi skridtet videre med starterkulturer, som man ved meget lidt arbejde kan hente ved nærmeste landmand.

Her lærer vi at bruge spegepølsedejen som en surdej, så man kan genskabe den samme spegepølse igen med dine egne husbakterier. Hjemmepølsemageren er ikke i samme situation som spegepølsemageren i produktionsapparatet og derfor kan vi ty til nogle metoder, som har virket i tusinder af år uden at bringe vores fødevaresikkerhed i fare.

Dette er kurset for folk der interesserer sig for spegepølser og mere end det.

1 dag, 5 timer, kr. 1000,- Tilmelding her

Kommer du langvejs fra, er her nogle gode muligheder for overnatning til rimelige priser.

Datoer for Fermenteringsteknikker 1 i 2022:

  • 30. oktober

Se også vores andre spændende kurser her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s