Prisliste

Selvforsyningsskolens kurser er kendt for høj kvalitet og faglighed. Samtidig kører vi så lave priser som muligt for at alle skal kunne være med – også dem der skal tænke på transport og evt. overnatning. Vores lave priser betyder bl.a, at frokost/drikkevarer ikke er inkluderet i prisen, men at det kan tilkøbes, hvis ønskes.

Se kursuskalenderen for datoer for kurserne

Kurserne i alfabetisk rækkefølge:

Charcuteri-kursus 1, 1 dag, 1200,-

Fermenteringsteknikker, 1 dag, 1000,-

Fransk Charcuteri 2 dage 1295,-

Grillpølse-kursus – intensiv bootcamp, 1 dag, 1000,-

Italiensk Charcuteri (Salume), 2 dage, 1295,-

Lær at lave en gris til guld (opskæring af gris) 1 dag, 1200,-

Nordisk Charcuteri 2 dage, 1500,-

Ostekursus/workshop 1 dag, 1300,-

Paté, rillette og leverpølser 2 dage, 1295,-

Pølsekursus – bliv pølsemager på 2 dage, 2 dage, 1295,- 

Pålægskursus, 2 dage, 1295,-

Salt& Røg, 2 dage, 1295,-

Skinke-kursus, 1 dag, 1000,-

Spansk og Sydamerikansk Charcuteri, 2 dage, 1295,-

Spegepølsekursus – intensiv bootcamp,1 dag, 1000,-

Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage, 2 dage, 1295,-

Vegetar- og veganske pølser, 1 dag, 1000,-