Prisliste

Selvforsyningsskolens kurser er kendt for høj kvalitet og faglighed. Samtidig kører vi så lave priser som muligt for at alle skal kunne være med – også dem der skal tænke på transport og evt. overnatning. Vores lave priser betyder bl.a, at frokost/drikkevarer ikke er inkluderet i prisen, men at det kan tilkøbes, hvis ønskes.

Se kursuskalenderen for datoer for kurserne

Kurserne i alfabetisk rækkefølge:

Italiensk Charcuteri (Salume), 2 dage 1295,-

Krondyr-kursus 2 dage 1295,-

Leverpostej/paté/leverpølse 1 dag 550,-

Lær at lave en gris til guld (opskæring af gris) 1 dag 1000,-

Nordisk Charcuteri 2 dage 1500,-

OKSE-kursus 2 dage 1295,-

Ostekursus/workshop 1 dag 1000,-

Pølsekursus – bliv pølsemager på 2 dage, 2 dage 1295,- 

Salt& Røg, 2 dage 1295,-

Spansk og Sydamerikansk Charcuteri, 2 dage 1295,-

Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage, 2 dage 1295,-

Spegepølsekursus – fortsætter 2 dage 1295,-