Selvforsyningsskolens kurser er kendt for høj kvalitet og faglighed. Samtidig kører vi så lave priser som muligt for at alle skal kunne være med – også dem der skal tænke på transport og evt. overnatning. Vores lave priser betyder bl.a, at frokost/drikkevarer ikke er inkluderet i prisen, men at det kan tilkøbes, hvis ønskes.
Se kursuskalenderen for datoer for kurserne
Kurserne i alfabetisk rækkefølge:
Charcuteri-kursus 1, 1 dag, 1200,-
Fermenteringsteknikker, 1 dag, 1000,-
Fransk Charcuteri 2 dage 1295,-
Grillpølse-kursus – intensiv bootcamp, 1 dag, 1000,-
Italiensk Charcuteri (Salume), 2 dage, 1295,-
Lær at lave en gris til guld (opskæring af gris) 1 dag, 1200,-
Nordisk Charcuteri 2 dage, 1500,-
Ostekursus/workshop 1 dag, 1300,-
Paté, rillette og leverpølser 2 dage, 1295,-
Pølsekursus – bliv pølsemager på 2 dage, 2 dage, 1295,-
Pålægskursus, 2 dage, 1295,-
Salt& Røg, 2 dage, 1295,-
Skinke-kursus, 1 dag, 1000,-
Spansk og Sydamerikansk Charcuteri, 2 dage, 1295,-
Spegepølsekursus – intensiv bootcamp,1 dag, 1000,-
Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage, 2 dage, 1295,-
Vegetar- og veganske pølser, 1 dag, 1000,-