Charcuteri-kursus 1

Start kl. 10 afslutning kl. 15

Kurset er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at lære at lave lækkert charcuteri.
Gennemarbejdet kompendie medfølger.

Charcuteri-kursus del 1 fokuserer på tørsaltning og hvordan man bruger denne metode til at lave de lækreste saltede og tørrede charcuteri-produkter, man kan forestille sig.

Vi har valgt nedenstående produkter til at vise metoden, som senere derhjemme også kan bruges til at udvikle sine egne opskrifter med.

Vi har en enkelt spansk paté med, men på Charcuteri 2 vil vi gå dybere ned i kunsten at lave patéer og terriner til charcuteri-brug.

Det laver vi på kurset:

  • Ande- eller gåsebryst prosciutto. Lær at lave dette fantastiske tørrede bryst til dit charcuteri-bord. Både and og gås har sine egen unikke smag som tørret. Serveres i tynde skiver til charcuteribordet
  • Prosciutto a la Parma lavet af inderlår
  • Skinke a la Serrano lavet af inderlår
    Note: Ægte Parma og Serrano er lavet af hele skinken. Her har vi gjort som man gør hjemme i husholdningerne i Spanien og Italien når man ikke lige har en gris til rådighed. Giver en meget intens tørret skinke-smag. Perfekt til charcuteri-bordet.
  • Coppa, en af de mest berømte salume-udskæringer i Italien. Udskåret af nakkefileten infuseret med lækre italienske krydderier og tørret.
  • Lomo, spansk tørret charcuteri lavet af svinefilet. Fantastisk pålæg til tapas.
  • Cerdo, fantastisk velsmagende paté fra Spanien, som også passer rigtig godt på charcuteri-bordet.

1 dag, 5 timer, kr. 1000,- Tilmelding her

Kommer du langvejs fra, er her nogle gode muligheder for overnatning til rimelige priser.

Datoer for Charcuteri-kursus 1 i 2022:

  • 9. april
  • 29. oktober

Se også vores andre spændende kurser her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s