Charcuteri-kursus 2

Start kl. 10 afslutning kl. 15

Kurset er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at lære at lave lækkert charcuteri.
Gennemarbejdet kompendie medfølger.

På charcuteri-kursus 1 kom vi meget ind på det tørrede kød til charcuteri.
På dette kursus vil vi koncentrere os om

  • patéer,
  • terrine,
  • rillette,
  • sylte-pølser,
  • forskellige quicher
  • samt Bresaola.

I Danmark har vi ikke rigtig mulighed for at vide hvad en paté og en terrine er, idet der næsten intet udvalg er i butikkerne.Det kan svinge sig op til en cognac-paté eller en hvidløgspaté og så er det det. Det er virkelig synd, for patéer og terrine er fantastiske når de er lavet rigtigt.

1 dag, 5 timer, kr. 1000,- Tilmelding her

Kommer du langvejs fra, er her nogle gode muligheder for overnatning til rimelige priser.

Datoer for Charcuteri-kursus 2 i 2022:

  • 17. september

Se også vores andre spændende kurser her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s