Kødkonservering: Salt&Røg – lær at salte og røge som en pølsemager, så du kan lave dit eget pålæg og pølsemagerivarer

Dette er en kombination af vores 2-dags Salt&røg seminar og vores 2-dags Pålægskursus.

Begge dage er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at dygtiggøre dig selv indenfor salt og røg.

Kurset er for ALLE – begyndere som øvede, slagtere og kokke og folk der aldrig har set et saltkar og røgovn – der ønsker at lære nye som gamle metoder indenfor salt og røg. Med nogle af metoderne vil du kunne konservere kød uden behov for fryser og køleskab, som i gamle dage før strømmen blev almindelig for alle.


Program

Begge dage start kl. 10 afslutning kl. 15

Et meget spændende og intensivt kursus der strækker sig over to dage.

Er du nybegynder eller professionel madkunstner og elsker at salte og røge og lave eget pålæg eller trænger til at få opgraderet din kunnen indenfor salt/røg/modning er dette 2-dags kursus lige noget for dig.

  • Vi gennemgår basisteknikkerne indenfor salt, dvs. at vi dybdegående går ind og behandler saltning og saltemetoder, så du både mestrer nye som gamle metoder indenfor lagesaltning og tørsaltning, når du er færdig med kurset.

  • Kurset er også et dybdegående røgekursus. Vi gennemgår basisteknikkerne indenfor røgning, så du både mestrer kold- og varmrøg til fingerspidserne, når du er færdig med kurset.

  • Vi bruger pålægsprodukter som hamburgerryg, bacon, rullepølse, coppa og lomo som eksempler til at lære teknikkerne.

  • Det er et koncentreret specialkursus, hvor vi fokuserer på grundteknikkerne som salt, saltning og røgning således at man også vil kunne lave andet pålæg end det, der lægges op til på kurset, altså basis pålægsteknikker.

  • Du får et gennemarbejdet kompendie med hjem, som kan bruges som opslagsværk.

Vi glæder os til at se dig til dette spændende og lærerige kursus, hvor vi vil få et par hyggelige og lærerige dage sammen.

Kurset afholdes af uddannet slagter og kursuslærer Anders Pølsemager, som har holdt kurser i pølsemageri for slagtermestre.

2 dage kr. 1295,- Tilmelding her

Kommer du langvejs fra, er her nogle gode muligheder for overnatning til rimelige priser.

Opdateret kursuskalender for Salt&Røg:

2024

  • 27.+28. januar – UDSOLGT
  • 2.+3. marts – UDSOLGT
  • 27.+28. april – UDSOLGT
  • 15.+16. juni
  • 7.+8. september
  • 26.+27. oktober

2 dage kr. 1295,-  Tilmelding her


Se også vores andre spændende kurser her

4 thoughts on “Kødkonservering: Salt&Røg – lær at salte og røge som en pølsemager, så du kan lave dit eget pålæg og pølsemagerivarer

Skriv et svar til klardigselv Annuller svar