Ostekursus modul 2

At lave sine egne oste kræver ikke en masse udstyr og er faktisk ikke så svært at gå til, som man skulle tro.

På Ostekursus modul 2 koncentrerer vi os om skimmeloste og smørfremstilling.

Vi laver og behandler 2 forskellige oste, brie og blåskimmelost.
Derforuden vil vi lave syrnet/fermenteret smør

På dette kursus bliver der lavet:

– en brie-ost

– en blåskimmel-ost

– syrnet/fermenteret smør og vi kommer også ind på infusion af fløden, bl.a. med røg, til smørtillavningen.

Vi vil ydermere komme ind på

– hygiejnens vigtighed.

– pasteurisering

– forskellige mælkebakteriekulturer

– materialer til ostefremstilling

– opbevaring og lagring

Du får et kompendiehæfte med hjem med teorien omkring det vi gennemgår på kurset samt et lille opskrifthæfte til at kunne øve sig på derhjemme.
Husk også at der er online-bistand i et år på alle vores kurser.

5 timers intensivt kursus kun afbrudt af frokost (som tilkøbes), hvor vi også snakker ost. Start kl. 10 afslutning kl. 15

Kurset er for alle, begyndere som øvede, med interesse for ost.
Ostekursus modul 1 og Ostekursus modul 2 kan tages uafhængigt af hinanden og behøves altså ikke at tages i rækkefølge.

Pris modul 2, kr. 800,-

Dato: 26. nov. 2019

Tilmeld dig her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s