Hold også øje med vores kursuskalender fremover, idet vi nu snart lancerer 2-dags kurser på hverdage og kursuskalenderen for vinter/forår 2025 kommer også snart.
Tilmelding til kurser kan ske inde under beskrivelsen af de enkelte kurser eller via dette link: kontakt og tilmelding
2024
MAJ
18.+19.: Spansk og Sydamerikansk Charcuteri – UDSOLGT
JUNI
1.+2.: Pølsekursus – bliv pølsemager på kun 2 dage – med ekstra fokus på grillsæsonen – UDSOLGT
15.+16.: Salt&Røg
22.+23. juni: Kursus i patéer, rillette og leverpølser
AUGUST
24.: 1-dags Grillpølse-bootcamp
25.: Ostekursus – basis
31.+1.sep.: Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage
SEPTEMBER
7.+8.: Salt&Røg
14.: Lær at lave en gris til guld
15.: Ostekursus – basis – UDSOLGT
21.+22.: Pålægskursus – UDSOLGT
28.+29.: Fransk Charcuteri
OKTOBER
12.+13.: Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage
19.+20.: Pølsekursus – bliv pølsemager på kun 2 dage
26.+27.oktober: Salt&Røg
NOVEMBER
2.+3.: Italiensk Charcuteri
9.+10.: Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage
16.+17.: Pølsekursus – bliv pølsemager på kun 2 dage
23.+24.: Jul i pølsemageriet
Bemærk:
1) der bliver indenfor kort tid sat hverdagskurser på kalenderen
2) flere af kurserne er blevet til Online-kurser (bl.a 1-dags Charcuterikurser)