Pålægskursus

Start kl. 10 afslutning kl. 16 begge dage

Et meget spændende kursus der består af to moduler henover to dage. Kurset vil gøre dig i stand til at håndtere en hel gris, dvs. partering af gris, og lave pålæg ud af den.

– Du ser kursuslederen dele en halv gris og så får du et meget udførligt kompendie med hjem, hvor der står nøjagtig hvor du skal skære og save med tydelige billeder af enkeltopskæringerne og hvad de kan bruges til.

– Dette er et koncentreret specialkursus, der vil gøre dig i stand til at skille en gris ad og lave alverdens pålæg. Et kursus hvor vi virkelig kommer i dybden med partering af gris, saltning og røgning, pålægsfremstilling hvor vi laver næsten alle slags traditionelle pålægstyper såsom ex. hamburgerryg, kogt skinke, rullepølse, nakkefilet med krydderier, pateer etc. og nye alternativer som er kommet til Danmark fra resten af Europa såsom ex. bacon ventrèche (fransk bacon), panchetta, lomo etc., samt kogepølser, grillpølser og – og hvis kulden er med os, spegepølser.

– Du vil lære at salte og røge pålæg, dvs. at vi dybdegående går ind og behandler saltning og saltemetoder – Kurset er også et dybdegående røgekursus specialiseret på gris og pålæg.

Kurset er så omfattende at det skal tages over to dage, som vi kalder modul 1 og modul 2. Modulerne købes samlet, men har man ikke mulighed for at være med to dage i træk, er det muligt at tage modul 1 i én weekend og modul 2 i en anden weekend.

Kurset henvender sig både til begyndere og professionelle madkunstnere.

Vi glæder os til at se jer til dette spændende og lærerige kursus, hvor vi vil få et par hyggelige og lærerige dage sammen.

Kurset afholdes af uddannet slagter som har holdt kurser i pølsemageri for slagtermestre.

Start kl. 10 afslutning kl. 16 begge dage

Kursuspris to dage kun kr. 1200,-

Se datoer for kurserne her:
Kursuskalender

Tilmelding her

Ekstra info om kurset:

Lav dit eget lækre kvalitetspålæg!
Pålægget man kan købe i forretningerne bliver af ringere og ringere kvalitet samtidig med at priserne stiger uforholdsmæssigt i forhold til kvaliteten.

Smagen i det enkelte pålæg er tilmed blevet ensartet, således at f.eks. skinke og hamburgerryg smager ens – ja næsten alt det skiveskårede pålæg smager ens – og grunden er, at det alt sammen får vandtilvækst i den samme tumbler og at man bruger samme type saltlage til alle produkterne.

Samtidig er udvalget blevet mindre og mindre efterhånden som supermarkederne har fået kvalt de små slagtere. Praktisk talt kan man i de fleste supermarkeder kun vælge mellem fem-seks varianter af pålæg i køledisken. En skam at tænke på, når man tænker tilbage på fordums tiders frokostborde. Det samme med pølserne hvor der efterhånden også kun er et ringe udvalg af varianter tilbage.

Derfor: Tag dit pålæg tilbage fra industrien – lav det selv !

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s