Italiensk pølsemageri – Salume 3

Dette 1-dags kursus er en opfølgning på Italiensk for begyndere – Salume 1+2 i Salumeproduktion.

Det er også et genopfriskningskursus for dem der har været på Kursus 1+2, og så vil vi lave nogle nye spændende salumeprodukter.

Stjernen i dagens kursus er Culatello – en af de mest skattede salumeprodukter i Italien. Her har vi valgt at lave den i kunsttarm, fordi man ikke kan skaffe svineblære som man bruger i Italien til dette produkt

Vi laver også salume ud af lamme/fårekøller, hvor vi vha. af lamme/fårekøller viser hvordan man også kan lave salume ud af krondyr, rådyr, elg og vildsvin – altså også stykker uden svær for vildsvinets vedkommende, da man normalt flår et vildsvin ligesom man gør med får og vildt.

Desuden laver vi
– salume-specialiteten Bresaola af oksekød
– Nduja di Calabria – en smørbar salami også kendt som “rød nutella” pgra. den røde farve fra de forskellige paprika’s der kommer i
Salsicca di Cinghiale Crudo. Cinghiale betyder vildsvin på italiensk og laver en fantastisk salami til salumebordet. Man kan dog også bruge svinekød, hvis man ikke kan få fat i vildsvin.

Kurset afholdes af uddannet slagter som har holdt kurser i pølsemageri for slagtermestre.

1 dag: 790,-

Se datoer for kurset her:
Kursuskalender

Tilmeld dig her

Her ses et par af produkterne vi skal lave på dette spændende kursus:

Culatello
Salsiccia di cinghiale
Reklamer