Covid-19

Læs her hvordan Selvforsyningsskolen håndterer covid-19 situationen i forbindelse med afholdelse af kurser

Selvforsyningsskolen kører med nedenstående forholdsregler på alle vores kurser, så man trygt kan tage på kursus uden fare for at blive smittet.

For at undgå smittespredning får alle kursister før kursusstart tilsendt en mail med følgende ordlyd:

For at tilpasse kurset den virkelighed vi lever i, har vi besluttet, at hvis man er bare en lille smule forkølet og/eller hoster eller er utilpas, bedes man blive hjemme for ens medmenneskers skyld. Giv os venligst besked hurtigst muligt, hvis dette skulle være tilfældet for dig/jer. Ingen kommer til at tabe noget på det, da man vil få en voucher til et andet kursus efter eget ønske.

Yderligere sikkerhedsregler på kurset – ingen håndtryk og en friplads imellem siddepladserne til teorien og spisning, foruden vores sædvanlige hygiejne på kurserne med håndvask, negleskrub og desinfektion.


Dette betyder altså at hvis du bliver syg op til kurset, ja på selve morgenen på den første dag, kan du blive hjemme uden at tabe dine penge. Du får en voucher som du kan bruge på et andet kursus hos Selvforsyningsskolen. Det synes vi er mest fair overfor alle parter.