Nyt – meget kundevenligt – tiltag

Grundet corona er der igen restriktioner på at mødes og blive undervist. Det er ikke Selvforsyningsskolens skyld at vi må udskyde nogle af de planlagte kurser, men vi føler med vores kunder, idet vi er i kontakt med dem og kan høre hvor kede de bliver af, at regeringen nu igen er igang med restriktioner.
Så vi har tænkt og tænkt på hvordan vi kan gøre situationen nemmere for vores nye og faste kunder (91% af vores kursister har købt kursus igen efter det første).

Vi vil nu sørge for, at når man køber et kursus, behøver man ikke at være bange for, om kurset bliver udskudt af regeringen, for nu laver vi det sådan, at der automatisk følger et mailkursus med* og at man med det samme har mulighed for at korrespondere pr. mail eller telefon/messenger med Anders Pølsemager.
Det betyder så, at man kan komme igang med det samme, mens man venter på at komme på kursus. Hands-on betyder selvfølgelig altid noget, så det er STADIG en vigtig del af vores nye program.

Alle 2-dags kurser koster stadigvæk kun kr. 1295,- uanset det nye tiltag.

I denne pris følger:
1 STK. 2-DAGS KURSUS
1 STK. MAILKURSUS – med direkte kontakt med kursuslærer Anders Pølsemager

Alle 1-dags kurser koster stadigvæk kun kr. 1000,- uanset det nye tiltag.

I denne pris følger:
1 STK. 1-DAGS KURSUS
1 STK. MAILKURSUS – med direkte kontakt med kursuslærer Anders Pølsemager

Bestil kombineret kursus + mailkursus her (Sæt kryds ved det ønskede kursus og skriv “komb.” i beskedfeltet)

* Bemærk: Skulle det ske at det kursus man har købt bliver udskudt eller melder man selv fra, får man en voucher til et tilsvarende kursus. Denne voucher kan altså “kun” bruges til et tilsvarende kursus og ikke et andet kursus.
Vil man have mulighed for at kunne vælge et andet kursus, såfremt det ønskede kursus bliver udskudt eller man selv melder fra, skal man ikke købe et kursus inkl medfølgende mailkursus, men blot (som normalt) et kursus uden mailkursus.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s