Lær at skære gris ud – og lav den til guld

Spar mange penge på mad-budgettet ved selv at partere gris. Her lærer man at få brugt alt fra snude til hale.

Kurset er for alle! – men også særdeles velegnet til kokke og andre madkunstnere, der er på udkig efter nye udskæringer for at tilfredsstille et stadigt mere krævende publikum samt folk med gårdbutikker, der sælger svinekød.
Gennemarbejdet kompendie medfølger.

6 timer, kr. 1000,-

Læs om kurset her

Datoer 2021:

19. januar
13. februar
2. oktober

Tilmelding her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s