Årets sidste Salume – Italiensk pølsemageri

salume_collage1

Lær på 2 dage at mestre kunsten at lave de lækreste salume-produkter

Et spændende kursus der lærer kursusdeltageren at arbejde med kødet som en god gl.dags slagter, hvor de enkelte muskelgrupper behandles unikt, for få den ypperste italienske smag frem.

Salume er den italienske måde at tørsalte og behandle muskelgrupperne i grisen eller okse, kalv, vildt, ged eller får på en sådan måde, at de enkelte kødstykker kommer til sin fulde ret.

En fantastisk konserveringsmetode, som er blevet brugt tilbage til Romerriget for et par tusind år siden.

Idag er Salume gået fra at være en vare i forrådskøkkenet, til de ypperste lækkerier som enhver italiener får som antipasto (forret) inden hovedmåltidet. En fantastisk metode til at fremstille de ypperste fermenterede varer.

  • Kursisten får lært at lave Prosciutto på den rigtige måde, så den er helt på højde med Prosciutto fra Parma.
  • Coppa, et mere og mere efterspurgt produkt, vil blive lært med flere spændende opskrifter.
  • Spalla, Lonza og Guantiale er mindre kendte i Danmark men lever fuldt ud op til de to førstnævnte.
  • Kunsten at lave lufttørrede italienske spegepølser vil også blive lært.

PRIS: kun 1295,- for 10 timers intensivt kursus fordelt på 2 dage.

Dato: d. 27.+28. oktober

se også datoer for 2021 her

Læs kursusbeskrivelsen her

Tilmelding her

Læs også artiklen: Salume – den nye trend

Ang. afholdelse af kurser: Sådan forholder vi os til Covid-19 situationen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s