OKSE-kursus

Kom med på et super spændende okse-kursus for ALLE med interesse for oksekød uanset. om man har haft en kniv i hånden før eller ej. Har man gårdbutik og ønsker at optimere sit salg eller arbejder man med oksekød professionelt på sit arbejde, er dette kursus også en rigtig god investering.

2-dags intensivt oksekursus. Teori og praksis.

Vi skærer en okse op og lærer om alle de lækre produkter, man kan få ud af den.

Kokke, madkunstnere og andre – også nybegyndere – der har kødet i delstykker, vil få masser af inspiration og viden om, hvordan de enkelte delstykker udskæres og hvordan man får mest muligt ud af det hele, modning, pålæg, nye udskæringer, salume etc.
Gennemarbejdet kompendie medfølger.

Begge dage er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at fordybe dig i udskæring og produkttillavning af oksen.

Datoer for OKSE-kursus 2020

  • 28.+29. nov. 2020

2 dage kr. 1400,- Tilmelding her

Læs om kurset her

Kommer du langvejs fra, er her nogle gode muligheder for overnatning til rimelige priser.


Se også vores andre spændende kurser her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s