Hvad medierne skriver om Selvforsyningsskolens slagteriskole

Fermentering_LogFLandbrug&Fødevarer skriver:

Fermentering – et våbenkapløb
Færingerne har skærpekød kært. Svenskerne er vilde med surströmning. Og i Danmark er spegepølsen vores darling. Læs om tidens store trend og mød en sand ekspert…

Læs artiklen her

anders_kdagbladKristeligt Dagblad skriver:

Poul Joachim Stender har været på pølsekursus på Selvforsyningsskolen i Jammerbugten. Det kom der forrygende gode pølser ud af…

Læs artiklen her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s