Longanisa

Longanisa er en filipinsk version af den spanske Longaniza pølse.

1 kg. svinekød 16-18%
20 g. nitritsalt
2,5 g. sort peber
2,5 g. sukker
10 g. spansk paprika (røget)
7 g. hvidløg
½ løg
2 g. oregano
½ dl. eddike
½ dl. vand efter behov
3 g. fænomenal el. 7 g. superprofi
25 g. kartoffelmel
25 g. hvedemel
2 æggehvider

Svinekødet deles op i to portioner á 500 g. Kødet til bindefarsen hakkes på en 3 mm. og kødet til strukturfarsen på en 8 mm.
Begge dele ansaltes gerne med de 20 g. nitritsalt et døgn før brug.
Bindefarsen køres som normal bindefars.

Strukturkødet æltes i indtil der ikke er isolerede øer af kød i bindefarsen, altså en god fordeling af strukturfarsen.

Stoppes i mindst mulige svinetarme eller store lammetarme.
Afdrejes i 12 cm. længde og underbindes med snor.
Skoldes i 78 grader varmt vand 8-10 min. afhængig af tarmstørrelse.
Grilles på grillkul.

Copyright: Selvforsyningsskolen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s