SELVFORSYNINGSSKOLENS SLAGTERISKOLE, OST OG DELIKATESSE UDVIDER MED NYE SPÆNDENDE KURSER
SPANSK PØLSEMAGERI
Der kommer nu et kursus i Spansk Pølsemageri, hvor vi både vil lave tørrede spanske produkter + grillpølser og spanske spegepølser som kan bruges på tapasbordet.
Kurset bliver et 2-dags kursus.
VEGETARISKE PØLSER
Næste nyhed bliver et kursus i hvordan man laver vegetariske og veganske pølser.
Vegetariske pølser vil aldrig få smagen af kød, hvilket vi heller ikke vil prøve på at opnå på dette kursus, idet vegetariske pølser er en klasse helt for sig selv.
De udmærker sig nemlig ved mulighederne for smagskomponenter og mulighederne for farvede og spændende pølser med forskellig tekstur, der virkelig gør sig i et skue for øjnene.
KURSER I TILLAVNINGEN AF ENKELT PRODUKTER
Vi udvider nu også slagteriskolen med del-emner indenfor pølsemageri. Her vil du lære at lave f.eks.:
- Bacon
- Rullepølse
- Hamburgerryg
- Coppa
- Tørret Parmaskinke
- Tørrede spanske skinker
- Chorizo-pølse
- Frankfurter
- Grillpølser
Disse kurser vil løbende blive udvidet med mange andre ting.
De enkelte kurser varierer fra 2½-4 timer afhængigt af emne.