EFTERÅRS- og VINTERNYHEDER

SELVFORSYNINGSSKOLENS SLAGTERISKOLE, OST OG DELIKATESSE UDVIDER MED NYE SPÆNDENDE KURSER

SPANSK PØLSEMAGERI

Der kommer nu et kursus i Spansk Pølsemageri, hvor vi både vil lave tørrede spanske produkter + grillpølser og spanske spegepølser som kan bruges på tapasbordet.
Kurset bliver et 2-dags kursus.

VEGETARISKE PØLSER

Næste nyhed bliver et kursus i hvordan man laver vegetariske og veganske pølser.
Vegetariske pølser vil aldrig få smagen af kød, hvilket vi heller ikke vil prøve på at opnå på dette kursus, idet vegetariske pølser er en klasse helt for sig selv.
De udmærker sig nemlig ved mulighederne for smagskomponenter og mulighederne for farvede og spændende pølser med forskellig tekstur, der virkelig gør sig i et skue for øjnene.

KURSER I TILLAVNINGEN AF ENKELT PRODUKTER

Vi udvider nu også slagteriskolen med del-emner indenfor pølsemageri. Her vil du lære at lave f.eks.:

  • Bacon
  • Rullepølse
  • Hamburgerryg
  • Coppa
  • Tørret Parmaskinke
  • Tørrede spanske skinker
  • Chorizo-pølse
  • Frankfurter
  • Grillpølser

Disse kurser vil løbende blive udvidet med mange andre ting.
De enkelte kurser varierer fra 2½-4 timer afhængigt af emne.

Yderligere beskrivelser samt datoer for de nye kurser kommer snart.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s