OKSE-seminar 2019

Kom med på et super spændende okse-seminar for dem der vil optimere deres gårdbutiksalg, for dem der vil bruge det professionelt på sit arbejde, samt for alle, der ønsker at lære at arbejde med oksekød og få mest muligt ud af det.

2.+ 3. feb: 2-dags intensivt okseseminar. Teori og praksis.

  • Opskæring
  • Forskellige modningsmetoder til okse
  • Nye udskæringer
  • Pålæg af okse
  • Salume af okse
  • Forskellige måder at bruge stykkerne på i et moderne køkken
  • Spegepølser
  • Grillpølser
  • Salt&røg
  • Detaljeret kompendie m. opskrifter

m.m.m.

Læs mere her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s