Spegepølsekursus fortsætter – ølpølser, smørepølser, generelt tørrede pølser

“Spegepølsekursus fortsætter – ølpølser, smørepølser, generelt tørrede pølser” er for alle der er interesserede i at lave spegepølser og som har en basis forståelse for tillavning af spegepølser.*

  • På dette fantastiske kursus fortsætter vi med de rigtige gl.dags modnede spegepølser.
  • Gennemarbejdet kompendie medfølger.
  • Begge dage er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at dygtiggøre dig selv indenfor spegepølse-området.

Program

Begge dage start kl. 10 afslutning kl. 15

Her vil kursisten bringe sin lidenskab, arbejde eller hobby op på nye højder.

  • Her bygger vi videre på det man lærte på “Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage”*
  • Nu tager vi hul på smørbare spegepølser – ikke kun de danske og tyske versioner som tepølse og løgpølse, men også de spændende italienske og spanske versioner
  • Vi går i bund med ølpølser som flere og flere får øjnene op for, denne hurtige og nemme metode til at lave lækkerier på under en uge
  • Derudover går vi dybere ned i kunsten at lave tørrede spegepølser – altså ikke-røgede spegepølser

2 dage: kr. 1295,-   

* Man behøver ikke at have deltaget på “Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage”, men bør have en enten teoretisk el. praktisk basisviden om fremstilling af spegepølser

Tilmelding her

Ang. afholdelse af kurser: Sådan forholder vi os til Covid-19 situationen

Datoer for Spegepølsekursus – fortsætter, 2020 + 2021 – komplet liste

  • 25+26. april 2020 – UDSOLGT
  • 17+18. okt. 2020
  • 13.+14. marts 2021

2 dage kr. 1295,- 

Tilmelding her


Se også vores andre spændende kurser her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s