
“Spegepølsekursus fortsætter – ølpølser, smørepølser, generelt tørrede pølser” er for alle der er interesserede i at lave spegepølser og som har en basis forståelse for tillavning af spegepølser.*
- På dette fantastiske kursus fortsætter vi med de rigtige gl.dags modnede spegepølser.
- Gennemarbejdet kompendie medfølger.
- Begge dage er inkl. værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det det drejer sig om, at dygtiggøre dig selv indenfor spegepølse-området.
Program
Begge dage start kl. 10 afslutning kl. 15
Her vil kursisten bringe sin lidenskab, arbejde eller hobby op på nye højder.
- Her bygger vi videre på det man lærte på “Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage”*
- Nu tager vi hul på smørbare spegepølser – ikke kun de danske og tyske versioner som tepølse og løgpølse, men også de spændende italienske og spanske versioner
- Vi går i bund med ølpølser som flere og flere får øjnene op for, denne hurtige og nemme metode til at lave lækkerier på under en uge
- Derudover går vi dybere ned i kunsten at lave tørrede spegepølser – altså ikke-røgede spegepølser
2 dage: kr. 1295,-
* Man behøver ikke at have deltaget på “Spegepølsekursus – lær at lave spegepølser på kun 2 dage”, men bør have en enten teoretisk el. praktisk basisviden om fremstilling af spegepølser
Tilmelding her
Ang. afholdelse af kurser: Sådan forholder vi os til Covid-19 situationen
Datoer for Spegepølsekursus – fortsætter, 2020 + 2021 – komplet liste
25+26. april 2020– UDSOLGT- 17+18. okt. 2020
- 13.+14. marts 2021