Salt&røg

Dette er et kursus der vil sætte kursisterne, nybegyndere som øvede, i stand til at røge og salte og modne som en pølsemager.

Her lærer man i dybden at salte med de forskellige metoder, bl.a. lærer man noget som ikke mange slagtere ved noget om – saltudligning.

Man lærer også at røge med kold, mellemvarm og varm røg samt hvordan man gør sin røg meget mere spændende.

Dette er et kursus ud i kunsten af konservere med salt, røg og dehydrering (tørring).

6 timer

kr. 795,-

Se datoer for kurset her:
Kursuskalender

Tilmeld dig her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s