Lamme/fåre-seminar d. 12.+13. maj

Kom med på et super spændende lamme/fåre-seminar for dem der vil optimere deres gårdbutiksalg, for dem der vil bruge det professionelt på deres arbejde, samt for alle andre, der har eller kan få fat i fåre- eller lammekød.

2-dags intensivt lamme/fåreseminar. Teori og praksis.

    • Opskæring
    • Forskellige modningsmetoder til lam og får
    • Nye udskæringer
    • Pålæg af lam/får
    • Salume af lam/får
    • Forskellige måder at bruge stykkerne på i et moderne køkken
    • Spegepølser
    • Grillpølser
    • Salt&røg
    • Detaljeret kompendie m. opskrifter

m.m.m.

Vi skærer et får op og lærer om alle de lækre produkter, man kan få ud af den.
Kokke, madkunstnere og alle andre – også nybegyndere – der har kødet i delstykker, vil få masser af inspiration og viden om, hvordan de enkelte delstykker udskæres og hvordan man får mest muligt ud af det hele, modning, pålæg, nye udskæringer, salume etc.

SE HELE BESKRIVELSEN AF SEMINARET HER

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s