Lær rolls-royce modellen indenfor saltede og tørrede produkter

italiensk_collage1

ITALIENSK FOR BEGYNDERE – SALUMEKURSUS:

Lær at salte og tørre skinker, pancetta, spalla, lonza m.m. som en italiener, så de ender som delikate og lækre produkter, der kan serveres som tapas eller som de er, skåret i tynde skiver evt. serveret med ost eller oliven.

Foruden at lære hemmeligheden bag salume (saltning og tørring af italienske produkter), så lærer du også at lave original italiensk salami samt mortadella.

På kurset går teori og praksis hånd i hånd og du får et velunderbygget kompendie og regelsæt med hjem, så du også derhjemme vil være i stand til at lave dine egen sublime salume-produkter.

Pris for to intensive dage, ialt 12 timer, 1200,-

Næste kursus: D. 5./6. november.

Se flere datoer og læs mere om kurset her:
Italiensk for begyndere – Salumekursus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s